THE Potatissallad

Ingredienser, 4 port
- 8-10 kokta potatisar, ca 800 g (Nypotatis är absolut godast, annars rekomenderar jag delikatesspotatis)
- 1 rödlök
- 200 g brytbönor (jag brukar köra 1 fpk sockerärter/sugersnapes)
- 200 g fetaost
- salt och peppar
Dressing
- 0,75 dl olivolja
- 2 msk vitvinsvinäger
- 1 msk dijonsenap (ska jag vara helt ärlig har jag alltid uteslutit detta då senap inte riktigt är min grej, tror jag..)
- 0,5 dl fint skuren gräslök
Gör såhär:
1. Skär potatisen i grova bitar. Skala och hacka rödlöken. Halvera bönorna.
2. Blanda alltsammans i en skål.
1. Skär potatisen i grova bitar. Skala och hacka rödlöken. Halvera bönorna.
2. Blanda alltsammans i en skål.
3. Rör ihop ingredienserna till dressingen och häll den över potatissalladen
4. Smula över fetaosten och rör om ordentligt. Smaka av med salt och peppar.