Beercan burger trippel cheese

Ännu ett recept på Beercan burger, just detta kommer från Mårtenssonskök. Denna varianten är betydligt mer ostig haha. Även dessa är riktigt mättande och som sagt så äter man inte mer än en. 
 
Ingredienser, 5 st
  • 1 kilo nötfärs
  • 1 msk bbq sås
  • 1 tsk worcestershiresås (då någon inte hittade detta i butiken så adderade vi lite extra bbq arom ist. Det var inte lika kul när vi råkade slå sönder flaskan dock.. det STANK i hela huset haha)
  • 2 paket bacon
  • 1 paket phildadelphiaost
  • 100 g grovt riven hushållsost
  • 100 g tärna ceddarost
  • några bitar jalapeños (detta skippade vi helt!)
  • 1 stor gul lök, skivad
Tillbehör, valfria
  • Max hamburgarbröd
  • Sallad (något grönt och lite grönsaker)
  • Sötpotatis fries
  • Tryffelmajo/ketchup/bbq sås
Gör såhär:
1. Blanda samman färsen med bbqsås, worcestershiresås, salt & peppar.
2. Dela köttfärsen i 5 lika stora bollar. Tryck ner en ölburk (eller någon annan 33cl burk) i bollarna så det bildas en "skål".
3. Linda 2 skivor bacon runt färsen så det håller ihop innan du tar bort burken.
4. Rör samman alla 3 ostarna och ev. jalapeño. Fyll burgarna med oströran hela vägen upp till kanteb.
5. Skiva löken i tjocka ringar och linda in ringarna två och två i en baconskiva.
6. Lägg burgarna på grillen (använd folie under så det ej bränner fast) och grilla på medelvärme ca 30 minuter. Grilla även lökringarna och lägg dem sedan på burgarna och servera i Max hamburgarebröd med en sallad på sidan och ev friterade sötpotatis pommes med någon dip. Grillad majs hade också varit najs till, men med risk för att man inte orkar äta upp!